Plaatsing

Plaatsing.

U leest het goed!  Indien u dit wenst verzorgt Postuno de plaatsing van uw nieuwe brievenbus voor een schappelijke prijs.
Met deze unieke service maken we het nog gemakkelijker voor onze klanten.
Wij komen ter plaatse met uw nieuwe bus en de benodigde materialen, u hoeft helemaal niets te doen! (behalve misschien een paar emmers water ter beschikking stellen)

Postuno verzorgt de plaatsing van uw brievenbus in Vlaanderen en Zuid-Nederland aan een standaardprijs van 125 Euro.
Plaatsingen verder in België of Nederland zijn eveneens mogelijk, maar zijn, gezien de langere reistijden, onderdeel van een offerte op maat.
Om de plaatsing aan deze lage prijs te kunnen verzorgen proberen wij natuurlijk steeds enkele plaatsingen in een bepaalde regio te combineren, wat soms tot een wachttijd van enkele weken kan leiden.
Wenst u toch snel en op een door uzelf gekozen tijdstip geholpen te worden, is het steeds mogelijk een 'expres' plaatsing te vragen.
Deze snelle en persoonlijke service is dan wel onderdeel van een aparte offerte.

6% B.T.W.

Aangezien Postuno ook geregistreerd aannemer is kunnen wij in bepaalde gevallen (woning gelegen in België, privéwoonst, en ouder dan 5 jaar) de plaatsing van uw brievenbus verzorgen aan het verlaagde B.T.W. tarief van 6%.  Dit betekent concreet dat u al snel de plaatsingskost geheel of gedeeltelijk kan terugverdienen door dit B.T.W. voordeel!

informatie POSTUNO
Zoerselhoek 77
2980 Zoersel
Tel./Fax 03 385 19 58
info@postuno.be